Karriär

Kvalitet, lyhördhet och laganda

Det är den samlade kunskapen, erfarenheten och engagemanget hos våra anställda som gör det möjligt att alltid leverera högkvalitativ rådgivning. Därför är ett av vårt viktigaste uppdrag att rekrytera och behålla människor som delar våra ambitioner – ett stort engagemang, intresse för affärsjuridik, en lyhördhet inför klienterna och en god laganda.

Arbetet på Wigge & Partners präglas av hög professionalism och förstklassig juridisk rådgivning i nära samarbete med andra kollegor blandat med gemenskap och humor.

Vi arbetar oftast i små team med en aktivt närvarande senior delägare, vilket ger stor utvecklingspotential tidigt, ökad förståelse för ”affären”, möjlighet till eget ansvar och stark laganda från start.

Vill du veta mer om att arbeta på Wigge & Partners är du välkommen att kontakta ossVi letar alltid efter nya talanger och engagerade människor


Fyll i en ansökan här och skicka med meritförteckning och relevanta betyg, så kontaktar vi dig.


Studerar du juridik?

… och är nyfiken på hur det är att arbeta som affärsjurist på Wigge & Partners? Vi delar gärna med oss av våra tips och erfarenheter över en kaffe på vårt kontor. Vi erbjuder även sommarpraktik. Klicka här för att komma i kontakt med oss via e-post.

Uppsatspraktik
Som uppsatspraktikant hos oss blir du placerad inom en arbetsgrupp och deltar i det dagliga arbetet. Du blir även tilldelad en fadder och har löpande möjlighet att bolla praktiska och juridiska frågor och funderingar. Ta chansen att få tillgång till erfaren expertis och praktisk vägledning samtidigt som du får en inblick i hur det är att arbeta för en ledande boutiquebyrå. Om du önskar göra uppsatspraktik hos oss; fyll i vår ansökan här och skicka med meritförteckning och relevanta betyg, så tar vi kontakt med dig.
Vill du radera personuppgifter som du skickat till oss?

Begär borttagning

Lediga tjänster

  • Spontanansökan
    Vi letar alltid efter nya talanger och engagerade människor.
    Klicka här och fyll i en ansökan.
E-post: info@wiggepartners.se
Ansökan